Μαζεύουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα μπισκότα
Βάζουμε σε ένα μπολ τις ζάχαρες, το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και το αλάτι.
120 γρ. βούτυρο, 120 γρ. φυστικοβούτυρο, 100 γρ. ζάχαρη καστανή, 60 γρ. ζάχαρη, 1 τμχ. βανιλίνη, ¼ κ.γ. αλάτι, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Σε ένα μίξερ μεγάλο ή χειρός χτυπάμε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Αν έχουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μπορούμε να τα ανακατέψουμε και με το χέρι.
Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί στο μείγμα το καθένα πριν ρίξουμε το επόμενο.
2 τμχ. αυγά
Προθερμαίνουμε το air fryer στους 170 °C
Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε εκτός μίξερ με μια μαρίζ ελαφρά μέχρι να γίνει ένα το μείγμα μας.
225 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα στο μπολ και ανακατεύουμε και πάλι για λίγο να πάει η σοκολάτα παντού.
150 γρ. κουβερτούρα
Προαιρετικό: αν υπάρχει χρόνος αφήστε το μείγμα για 12+ ώρες στο ψυγείο στη συντήρηση για ακόμα πιο γευστικό αποτέλεσμα.
Με ένα σκουπ για παγωτό (ή ένα κουτάλι) παίρνουμε μια ποσότητα φτιάχνουμε τα μπισκότα μας και τα τοποθετούμε στον κάδο με αρκετό χώρο μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 170 °CΌταν τα βγάλουμε θα φαίνονται ότι θέλουν και άλλο ψήσιμο αλλά μη φοβάστε αφήστε τα για λίγα λεπτά να ξεκουραστούν και θα σφίξουν. Σερβίρουμε