Προθερμαίνουμε το air fryer στους 190 °C
Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένες γαρίδες τις αφήνουμε πρώτα να αποψυχτούν.
4 τμχ. γαρίδες
Τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, τη σκόνη σκόρδου (προαιρετικό), αλάτι και πιπέρι.
1 κ.γ. ελαιόλαδο, ⅓ κ.γ. πιπέρι, ⅓ κ.γ. αλάτι, ⅓ κ.γ. σκόρδο σκόνη
Τοποθετούμε τις γαρίδες με τη σχάρα στον κάδο και ψήνουμε για 8 λεπτά στους 190 °C.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και μπόλικο λάιμ ή λεμόνι.
1 κ.σ. λεμόνι, ½ κ.γ. μαϊντανός