Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το νερό και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 100 γρ. νερό, 1 πρέζα αλάτι, Πιπέρι
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό και στη συνέχεια το ρίχνουμε και αυτό στο μείγμα μας και ανακατεύουμε πάλι καλά.
½ αυγά
Στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα που την έχουμε χοντροτρίψει με τα χέρια μας, όσο μεγαλύτερα κομμάτια τόσο πιο ωραία θα είναι η πίτα μας όταν τα πετυχαίνουμε στο δάγκωμα, και ανακατεύουμε για πολύ λίγο να πάει παντού.
80 γρ. φέτα
Αλείφουμε ή ψεκάζουμε μια φόρμα 19 εκατοστών με ελαιόλαδο, και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο από πάνω.Βάζουμε στο καλάθι του air fryer και ψήνουμε στους
180 °C για 15 λεπτά. 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Στα 15 λεπτά βγάζουμε την πίτα μας, την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Στα 5 λεπτά βγάζουμε και πάλι την πίτα μας τη γυρίζουμε και πάλι αυξάνουμε τους βαθμούς στους
200 °C και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα από πάνω. Βγάζουμε και αφήνουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει ελαφρώς και να συνεχίσει να ψήνεται για να έρθει στο τέλειο αποτέλεσμα.