Βγάζουμε το κοτόπουλο από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το μαγειρέψουμε.
Προθερμαίνουμε το air fryer στους 190 °C (370 °F)
Στεγνώνουμε το κοτόπουλο με λίγο χαρτί κουζίνας μέσα και εξώ.
Στη συνέχεια το αλείφουμε με το ελαιόλαδο να πάει παντού και βάζουμε και κάτω από το δέρμα όπου μπορούμε.
Ρίχνουμε αλάτι σε όλο το κοτόπουλο, μέσα έξω και βάζουμε στο εσωτερικό του το δεντρολίβανο και τις σκελίδες σκόρδο.
Βάζουμε στο κάδο του air fryer με το στήθος προς τα κάτω.
Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 190 °C (370 °F) .
Γυρίζουμε το κοτόπουλο από την άλλη και ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά στους ίδιους βαθμούς.
Βγάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψουμε σε μερίδες.