Επιστροφή
+ servings
Λαβράκι στο air fryer

Λαβράκι Ψητό

4.80 από 5 βαθμολογίες
Ψητό λαβράκι στο air fryer με λίγα μπαχαρικά. Τρυφερό εσωτερικό, τραγανό εξωτερικό, με ελάχιστο λάδι. Υπέροχο ελαφρύ γεύμα, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Εύκολη προετοιμασία, ομοιόμορφο ψήσιμο.
Servings 1
Προετοιμασία 5 minutes
Μαγείρεμα 19 minutes
Σύνολο 24 minutes

Συστατικά

  • 1 τμχ. λαβράκι
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • κ.γ. ρίγανη
  • ¼ κ.γ. μπούκοβο
  • κ.γ. κουρκουμάς
  • 1 κ.γ. Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το air fryer στους 190 °C.
  • Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε και στη συνέχεια το περνάμε με λίγο χαρτί κουζίνας να φύγουν τα νερά. Κόψαμε το κεφάλι γιατί δε χώραγε στον κάδο δεν είναι απαραίτητο.
    1 τμχ. λαβράκι
    Λαβράκι στο air fryer
  • Ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας. Έχουμε επιλέξει ⅓ κ.γ. ρίγανη, ¼ κ.γ. μπούκοβο, ⅓ κ.γ. κουρκουμάς, 1 κ.γ. Αλάτι και λίγο Πιπέρι.
    1 κ.γ. ελαιόλαδο
    Λαβράκι στο air fryer
  • Βάζουμε το λαβράκι στο κάδο τους air fryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 190 °C.
    Λαβράκι στο air fryer
  • Στα 10 λεπτά αφαιρούμε τον κάδο και γυρίζουμε το ψάρι από την άλλη. Ψήνουμε για 9 λεπτά ακόμα στους 190 °C.
    Λαβράκι στο air fryer

Διατροφικός Πίνακας

Μερίδα: 100γρ.Θερμίδες: 128kcal
Calories: 128kcal
Cuisine: Μεσογειακή
Keyword: Ψάρια