Ψητό λαβράκι στο air fryer με λίγα μπαχαρικά. Τρυφερό εσωτερικό, τραγανό εξωτερικό, με ελάχιστο λάδι. Υπέροχο ελαφρύ γεύμα, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Εύκολη προετοιμασία, ομοιόμορφο ψήσιμο.
Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε και στη συνέχεια το περνάμε με λίγο χαρτί κουζίνας να φύγουν τα νερά. Κόψαμε το κεφάλι γιατί δε χώραγε στον κάδο δεν είναι απαραίτητο.
1 τμχ. λαβράκι
Ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας. Έχουμε επιλέξει ⅓ κ.γ. ρίγανη, ¼ κ.γ. μπούκοβο, ⅓ κ.γ. κουρκουμάς, 1 κ.γ. Αλάτι και λίγο Πιπέρι.
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Βάζουμε το λαβράκι στο κάδο τους air fryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 190 °C.
Στα 10 λεπτά αφαιρούμε τον κάδο και γυρίζουμε το ψάρι από την άλλη. Ψήνουμε για 9 λεπτά ακόμα στους 190 °C.