Για την προθέρμανση επιλέγουμε στο air fryer θερμοκρασία 200 °C.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα απέξω φύλλα, αν χρειάζεται, από τα λαχανάκια.
300 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
Στη συνέχεια τα κόβουμε στα δύο, κάθετα στο κοτσάνι. Αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε, ανάλογα, στα 3 ή 4 κομμάτια.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι.
2 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη, Αλάτι
Τα τοποθετούμε στο κάδο του air fryer που το έχουμε προθερμάνει και ψήνουμε στους 200 °C και χρόνο ψησίματος 6 λεπτά.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στην ίδια θερμοκρασία. Αν έχουν πάρει χρυσαφένιο χρώμα είναι έτοιμα.