Προθερμαίνουμε το air fryer στους
200 °C Κόβουμε τις πατάτες και τις πιπεριές σε μετρίου μεγέθους κομμάτια.
2 τμχ. πατάτες
Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρές φέτες και το λουκάνικο σε κομμάτια.
1 τμχ. κρεμμύδι
Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. ρίγανη, ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη, ½ κ.γ. αλάτι, Πιπέρι
Το περιεχόμενο του μπολ το τοποθετούμε στον κάδο του air fryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 °C.
Ελέγχουμε στα δέκα λεπτά ότι τα υλικά μας δεν έχουν αρπάξει, ειδικά οι πιπεριές και το κρεμμύδι. Τα ανακατεύουμε στο καλάθι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά.
Αμέσως μετά ανοίγουμε το καλάθι, προσθέτουμε και το λουκάνικο και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στους 200 °C.
½ τμχ. χωριάτικο λουκάνικο
Σερβίρουμε.