Επιστροφή
+ servings

Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες baby

Πεντανόστιμη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που λιώνει στο στόμα με πατάτες baby, μαγειρεμένα στο air fryer.
Servings 1
Προετοιμασία 5 minutes
Μαγείρεμα 15 minutes
Σύνολο 20 minutes

Συστατικά

  • 250 gr. σπαλομπριζόλα
  • 1 κ.γ. Ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αλείφουμε την μπριζόλα με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, σκόνη σκόρδου, πάπρικα και αλάτι, πιπέρι.
    250 gr. σπαλομπριζόλα, 1 κ.γ. Ελαιόλαδο, ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη, ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά, Αλάτι, Πιπέρι
  • Τοποθετούμε την μπριζόλα στον κάδο του air fryer αφού έχουμε ψεκάσει τον πάτο με λίγο λάδι ή βάζουμε ένα ειδικό πατάκι σιλικόνης με τρύπες.
  • Ψήνουμε στους 180 °C για 10 λεπτά. Αν η συσκευή μας έχει ειδικό πρόγραμμα για μπριζόλα το επιλέγουμε.
  • Βγάζουμε μετά από 10 λεπτά και τοποθετούμε την μπριζόλα μας μέσα σε αλουμινόχαρτο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο μετά από τα 10 λεπτά ξεκούρασης, κόβουμε και σερβίρουμε με τις πατάτες.

Tips

Διατροφικός Πίνακας

Μερίδα: 100gΘερμίδες: 150kcal
Calories: 150kcal
Cuisine: Γαλλική
Keyword: Κρέας, Μοσχάρι