Επιστροφή
Εκτύπωση
Κεντρική φωτογραφία
Tips
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες baby
Πεντανόστιμη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που λιώνει στο στόμα με πατάτες baby, μαγειρεμένα στο air fryer.
Servings
1
Προετοιμασία
5
minutes
λεπτά
Μαγείρεμα
15
minutes
λεπτά
Σύνολο
20
minutes
λεπτά
Συστατικά
250
gr.
σπαλομπριζόλα
1
κ.γ.
Ελαιόλαδο
½
κ.γ.
σκόρδο σκόνη
½
κ.γ.
πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε την μπριζόλα με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, σκόνη σκόρδου, πάπρικα και αλάτι, πιπέρι.
250 gr. σπαλομπριζόλα,
1 κ.γ. Ελαιόλαδο,
½ κ.γ. σκόρδο σκόνη,
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά,
Αλάτι,
Πιπέρι
Τοποθετούμε την μπριζόλα στον κάδο του air fryer αφού έχουμε ψεκάσει τον πάτο με λίγο λάδι ή βάζουμε ένα ειδικό πατάκι σιλικόνης με τρύπες.
Ψήνουμε στους
180
°C
για
10 λεπτά
. Αν η συσκευή μας έχει ειδικό πρόγραμμα για μπριζόλα το επιλέγουμε.
Βγάζουμε μετά από 10 λεπτά και τοποθετούμε την μπριζόλα μας μέσα σε αλουμινόχαρτο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για
10-15 λεπτά
.
Βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο μετά από τα 10 λεπτά ξεκούρασης, κόβουμε και σερβίρουμε με τις πατάτες.
Tips
Διατροφικός Πίνακας
Μερίδα:
100
g
Θερμίδες:
150
kcal
Calories:
150
kcal
Course:
Κυρίως Γεύμα
Cuisine:
Γαλλική
Keyword:
Κρέας
, Μοσχάρι