Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες baby
Πεντανόστιμη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που λιώνει στο στόμα με πατάτες baby, μαγειρεμένα στο air fryer.
Συστατικά
- 250 gr. σπαλομπριζόλα
- 1 κ.γ. Ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλείφουμε την μπριζόλα με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, σκόνη σκόρδου, πάπρικα και αλάτι, πιπέρι.250 gr. σπαλομπριζόλα, 1 κ.γ. Ελαιόλαδο, ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη, ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά, Αλάτι, Πιπέρι
- Τοποθετούμε την μπριζόλα στον κάδο του air fryer αφού έχουμε ψεκάσει τον πάτο με λίγο λάδι ή βάζουμε ένα ειδικό πατάκι σιλικόνης με τρύπες.
- Ψήνουμε στους 180 °C για 10 λεπτά. Αν η συσκευή μας έχει ειδικό πρόγραμμα για μπριζόλα το επιλέγουμε.
- Βγάζουμε μετά από 10 λεπτά και τοποθετούμε την μπριζόλα μας μέσα σε αλουμινόχαρτο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά.
- Βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο μετά από τα 10 λεπτά ξεκούρασης, κόβουμε και σερβίρουμε με τις πατάτες.