Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες baby

Πεντανόστιμη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που λιώνει στο στόμα με πατάτες baby, μαγειρεμένα στο air fryer. Μια πολύ εύκολη συνταγή για τέλειο, νοστιμότατο και υγιεινό γεύμα σε πάρα πολύ λίγο χρόνο με την χρήση της φριτέζας αέρα.

Μοσχαρίσια μπριζόλα με πατάτες baby

4.63 από 24 βαθμολογίες
Πεντανόστιμη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα που λιώνει στο στόμα με πατάτες baby, μαγειρεμένα στο air fryer.
Μερίδες 1
Προετοιμασία 5 minutes
Μαγείρεμα 15 minutes
Σύνολο 20 minutes

Συστατικά
  

  • 250 gr. σπαλομπριζόλα
  • 1 κ.γ. Ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
 

  • Αλείφουμε την μπριζόλα με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, σκόνη σκόρδου, πάπρικα και αλάτι, πιπέρι.
    250 gr. σπαλομπριζόλα, 1 κ.γ. Ελαιόλαδο, ½ κ.γ. σκόρδο σκόνη, ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά, Αλάτι, Πιπέρι
  • Τοποθετούμε την μπριζόλα στον κάδο του air fryer αφού έχουμε ψεκάσει τον πάτο με λίγο λάδι ή βάζουμε ένα ειδικό πατάκι σιλικόνης με τρύπες.
  • Ψήνουμε στους 180 °C για 10 λεπτά. Αν η συσκευή μας έχει ειδικό πρόγραμμα για μπριζόλα το επιλέγουμε.
  • Βγάζουμε μετά από 10 λεπτά και τοποθετούμε την μπριζόλα μας μέσα σε αλουμινόχαρτο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο μετά από τα 10 λεπτά ξεκούρασης, κόβουμε και σερβίρουμε με τις πατάτες.
Διαφημίσεις

Tips

Κουζίνα: Γαλλική
Keyword: Κρέας | Μοσχάρι
Μήπως έφτιαξες τη συνταγή;Ανέβασε το και κάνε tag to @AirFrying.gr!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία Συνταγής




Like
Close
Copyright © 2024 AirFrying
Made with in Greece.
Close
Δημοφιλής αναζητήσεις: