Προθερμαίνουμε το air fryer στους
180 °C Βάζουμε στο μπλέντερ το ψωμί και το χτυπάμε μέχρι να γίνει ψίχουλα.
90 γρ. ψωμί του τοστ
Συνεχίζουμε στο μπλέντερ και με το κρεμμύδι μας.
1 τμχ. κρεμμύδι
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο (αν έχουμε πρέσα ακόμα καλύτερα).
1 κ.γ. μαϊντανό, ½ σκ. σκόρδο
Βάζουμε όλα τα υλικά μας μαζί με τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με τα χέρια μας όλα μαζί. Βάλτε αρκετό αλάτι γιατί το χρειάζεται ο κιμάς.
300 γρ. κιμάς ανάμεικτος, 1 τμχ. κρεμμύδι, 90 γρ. ψωμί του τοστ, 30 γρ. γάλα, 30 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. μαϊντανό, ½ κ.γ. ρίγανη, ½ κ.γ. θυμάρι, ½ σκ. σκόρδο, 1 τμχ. αυγό, Αλάτι, Πιπέρι
Στη συνέχεια πλάθουμε σε μπιφτέκια, ίδιου μεγέθους. Σε μένα με αυτή την ποσότητα κιμά βγήκαν 3 μέτρια μπιφτέκια.
Αλείφουμε τον πάτο του κάδου μας με λίγο λάδι και τοποθετούμε τα μπιφτέκια μας. Προσέχουμε πάντα να έχουν απόσταση μεταξύ τους. Αν είναι πολλά τα ψήνουμε σε περισσότερες δόσεις.
Ψήνουμε για 6 λεπτά στους
180 °C. Στα 6 λεπτά γυρνάμε τα μπιφτέκια μας και ψήνουμε για ακόμα 6 λεπτά.
Αν έχουμε θερμόμετρό κοιτάμε το εσωτερικό από τα μπιφτέκια μας να έχει φτάσει τους
72 °C Όταν έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα τα μπιφτέκια μας θα είναι έτοιμα.