Επιστροφή
Εκτύπωση
Κεντρική φωτογραφία
Εξοπλισμός
Φωτογραφίες βημάτων
Tips
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Μπουγάτσα με τυρί κατεψυγμένη
5
από
3
βαθμολογίες
Κατεψυγμένη μπουγάτσα με φέτα κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη. Έτοιμη, στο air fryer, μέσα σε 25 λεπτά για να κάψετε τη γλώσσα σας.
Servings
2
μερίδες
Προετοιμασία
3
minutes
λεπτά
Μαγείρεμα
20
minutes
λεπτά
Σύνολο
23
minutes
λεπτά
Εξοπλισμός
Cosori Dual Blaze
Συστατικά
450
γρ.
μπουγάτσα τυρί
κατεψυγμένη
1
κ.γ.
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βγάζουμε την μπουγάτσα από τη συσκευασία της κατευθείαν από την κατάψυξη.
450 γρ. μπουγάτσα τυρί
Ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο τον κάδο του air fryer και τοποθετούμε εκεί την μπουγάτσα.
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Ψήνουμε για
15 λεπτά
στους
180
°C
.
Στη συνέχεια τη γυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα
5 λεπτά
στους
190
°C
.
Σερβίρουμε
Tips
Στη συνταγή αυτή έχουμε χρησιμοποιήσει την
μπουγάτσα θεσσαλονίκης με τυρί από την baker master του Σκλαβενίτη
.
Διατροφικός Πίνακας
Μερίδα:
100
g
Θερμίδες:
338
kcal
Υδατάνθρακες:
24.6
g
Πρωτεΐνη:
10.1
g
Λιπαρά:
21.9
g
Calories:
338
kcal
Course:
Πρωϊνό
, Σνακ
Cuisine:
Ελληνική
Keyword:
Πίτα, Τυρί