Μπουγάτσα με τυρί κατεψυγμένη
Κατεψυγμένη μπουγάτσα με φέτα κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη. Έτοιμη, στο air fryer, μέσα σε 25 λεπτά για να κάψετε τη γλώσσα σας.
Εξοπλισμός
Συστατικά
- 450 γρ. μπουγάτσα τυρί (κατεψυγμένη)
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βγάζουμε την μπουγάτσα από τη συσκευασία της κατευθείαν από την κατάψυξη.450 γρ. μπουγάτσα τυρί
- Ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο τον κάδο του air fryer και τοποθετούμε εκεί την μπουγάτσα.1 κ.γ. ελαιόλαδο
- Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 °C.
- Στη συνέχεια τη γυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στους 190 °C.
- Σερβίρουμε
Tips
- Στη συνταγή αυτή έχουμε χρησιμοποιήσει την μπουγάτσα θεσσαλονίκης με τυρί από την baker master του Σκλαβενίτη.