Χτυπάμε καλά στο μίξερ το λάδι με το σκόρδο ώστε να λιώσει το σκόρδο.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υγρά υλικά, και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
70 ml γάλα, 30 ml ελαιόλαδο, 1 τμχ. σκελίδα σκόρδο, 10 ml ούζο, ½ τμχ αυγό
Κόβουμε τις φέτες του τοστ σε κομματάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα υγρά. Συνεχίζουμε με 1 πρ. μπούκοβο, 1 κ.γ. κύμινο και 1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος. Ανακατεύουμε με τα χέρια ώστε να λιώσει το ψωμί καλά.
1 κ.γ. κύμινο, 1 πρ. μπούκοβο, 1 κ.σ. δυόσμος, 130 γρ. ψωμί τοστ
Στη συνέχεια βάζουμε μέσα τα 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, αρκετό αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πάλι ώστε να γίνουν όλα ένα μείγμα.
300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, 1 πρ. πιπέρι
Προθερμαίνουμε το air fryer στους 195 °C
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια περίπου στα 40 γραμμάρια και προσπαθούμε να τους δώσουμε το οβάλ σχήμα που τα χαρακτηρίζει.
Βάζουμε μια στρώση στον κάδο του air fryer και ψήνουμε για 12 λεπτά στους 195 °C, ανάλογα με το air fryer ίσως χρειαστεί να τα γυρίσουμε στα 8 λεπτά.
Βγάζουμε και αφήνουμε στην άκρη.