Ψιλοκόβουμε καλά το φρέσκο σπανάκι.
100 γρ. σπανάκι
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπείκιν πάουντερ.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας, και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
100 γρ. ηλιέλαιο, 130 γρ. γάλα, 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 9 γρ. μπέικιν πάουντερ, 250 γρ. φέτα, ½ κ.γ. αλάτι, ½ κ.γ. πιπέρι
Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 °C
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια 50 γραμμαρίων περίπου και τα βάζουμε στο κάδο του air fryer.
Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 180 °C βαθμούς
Γυρίζουμε με μια σπάτουλα και ψήνουμε για ακόμα 4 λεπτά στους ίδιους βαθμούς.
Σερβίρουμε.