Προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρα για 2 λεπτά στους 180 °C
Βάζουμε τα λουκάνικα στον κάδο και ψήνουμε για 2 λεπτά.
2 τμχ. λουκάνικα φρανκφούρτης
Βγάζουμε τα λουκάνικα και βάζουμε ανοιχτά τα ψωμάκια, ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο ή αλείφουμε με βούτυρο.
2 τμχ. ψωμάκια για hot dog
Ψήνουμε για 2-3 λεπτά στους 180 °C μέχρι να πάρουν ένα ανοιχτό χρωματάκι.
Ανοίγουμε τον κάδο μας προσθέτουμε τα λουκάνικα πάνω στα ψωμάκια και πασπαλίζούμε με το τυρί. Ψήνουμε για 2 λεπτά στους 170 °C.
4 κ.σ. τυριά που λιώνουν
Βγάζουμε τα σάντουιτς από τον κάδο και προσθέτουμε κέτσαπ, μουστάρδα ή/και μαγιονέζα και όποια άλλη σως μας αρέσει. Ρίχνουμε και το μαρούλι και απολαμβάνουμε φρέσκα τραγανά hot dog στο σπίτι.
4 κ.σ. μαρούλι ψιλοκομμένο, Κέτσαπ, Μουστάρδα, Μαγιονέζα