Προθερμαίνουμε το air fryer στους 200 °C
Με λίγο χαρτί κουζίνας στεγνώνουμε τελείως τα κομμάτια κρέατος και τα ψεκάζουμε και από τις δύο πλευρές με το ελαιόλαδο.
300 γρ. πανσέτα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου, το ½ κ.γ. πιπέρι και το ½ κ.γ. αλάτι.
Βάζουμε το κρέας μέσα στο μείγμα που φτιάξαμε και προσέχουμε να πάει παντού.
Τοποθετούμε, προαιρετικά, λαδόκολλα στον κάδο μας και βάζουμε τα κομμάτια κρέατος σε μία στρώση.
Ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200 °C.
Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στους 200 °C.
Σε αυτό το σημείο αν χρησιμοποιήσουμε την BBQ σως, βγάζουμε το κρέας και το αλείφουμε και από τις δυο πλευρές. Συνεχίζουμε ψήνοντας για ακόμα 3 λεπτά στους 200 °C .
2 κ.σ. BBQ σως
Σερβίρουμε.