Βγάζουμε την μπουράτα από το ψυγείο μισή ώρα πριν τη χρησιμοποιήσουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα ντοματίνια με το ελαιόλαδο, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι.
250 γρ. ντοματίνια, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 τμχ. κρεμμυδάκι, ⅓ κ.γ. αλάτι, ¼ κ.γ. πιπέρι
Βάζουμε στον κάδο και ψήνουμε για 6 λεπτά στους 170 °C μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του κάδου στο μπολ και ρίχνουμε το ξύδι, ανακατεύουμε ελαφρά.
2 κ.γ. ξύδι
Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο τα ντοματίνια, και τα απλώνουμε σε μια στρώση, και στη μέση βάζουμε, με πολλή προσοχή να μην σπάσει, την μπουράτα.
100 γρ. τυρί μπουράτα
Ρίχνουμε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και ακανόνιστα την πέστο και τα φύλλα βασιλικού.
2 κ.σ. σάλτσα πέστο βασιλικού, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, Φρέσκο βασιλικό, Αλάτι
Σπάμε την μπουράτα με ένα κουτάλι και σερβίρουμε λίγο από όλα σε φρεσκοψημένο ψωμί.
Ψωμί φρυγανισμένο