Σε ένα τηγάνι που καίει βάζουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
1 τμχ. κρεμμύδι, ½ σκ. σκόρδο, Αλάτι, Πιπέρι
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το κρεμμύδι.
1 κ.γ. ζάχαρη
Προθερμαίνουμε το air fryer στους
200 °C Σε ένα μπλέντερ βάζουμε, το περιεχόμενο του τηγανιού, το ψωμί κομμένο σε τετραγωνάκια, το μαϊντανό, τον δυόσμο, την πάπρικα, τον κύβο και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ψίχουλα όχι πάστα.
80 γρ. ψωμί του τοστ, 1 τμχ. κύβο κοτόπουλου, 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή, 3 κ.σ. μαϊντανό, 1 κ.σ. δυόσμο
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τα μείγμα από το μπλέντερ μαζί με τον κιμά, το ελαιόλαδο, το αυγό και αλατοπιπερώνουμε. Προσέχουμε με το αλάτι λόγο του κύβου.
350 γρ. κιμάς κοτόπουλου, 1 τμχ. αυγό, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι
Στη συνέχεια πλάθουμε σε μπιφτέκια, ίδιου μεγέθους. Σε αυτή την ποσότητα βγήκαν 5 μπιφτέκια των 100 γραμμαρίων.
Τα βάζουμε στον κάδο αφού πρώτα τον έχουμε ψεκάσει με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 5 λεπτά στους
200 °C. Τα γυρνάμε και συνεχίζουε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά πάλι στους
200 °C Αν έχουμε θερμόμετρο κοιτάμε το εσωτερικό από τα μπιφτέκια μας να έχει φτάσει τους
74 °C Σερβίρουμε με ψητό κουνουπίδι.