Προθερμαίνουμε το air fryer στους
200 °C Ταμπονάρουμε το σολομό με χαρτί κουζίνας για να είναι στεγνή η επιφάνεια του.
250 γρ. σολομός
Ρίχνουμε και από τις δύο πλευρές τα μπαχαρικά και το αλάτι.
Σκόρδο σκόνη, Πάπρικα, Αλάτι, Πιπέρι
Βάζουμε το σολομό στο καλάθι του air fryer και ψήνουμε για 8 λεπτά. Αν έχουμε φιλέτο το βάζουμε με το δέρμα προς τα κάτω.
Τεστάρουμε με ένα θερμόμετρο κουζίνας, εφόσον διαθέτουμε, στο πιο χοντρό σημείο του κομματιού αν έφτασε τους ~63 βαθμούς. Αλλιώς πρέπει να έχει πάρει εσωτερικά ένα ροζ χρώμα για να είναι έτοιμος.
Αν χρειαστεί επιπλέον χρόνο γυρνάτε το σολομό από την άλλη και ψήνεται για επιπλέον 1-2 λεπτά στους ίδιους βαθμούς.
Σερβίρουμε με φρέσκα φασολάκια στο air fryer και λεμόνι.
Λεμόνι