Ανοίγουμε το air fryer σε θερμοκρασία 200 °C και προθερμαίνουμε.
Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ όλα τα μπαχαρικά.
1 κ.σ. αλάτι χοντρό, ⅔ κ.γ. σκόρδο σκόνη, ⅔ κ.γ. ρίγανη, ⅔ κ.γ. κρεμμύδι σκόνη, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, ¼ κ.γ. πιπέρι, ¼ κ.γ. μπούκοβο
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τυχόν έξτρα λιπάκια και στη συνέχεια απλώνουμε με το χέρι μας το ελαιόλαδο να πάει παντού.
1 κ.σ. ελαιόλαδο, 400 γρ. ψαρονέφρι χοιρινό
Ρίχνουμε το μείγμα μας με τα μπαχαρικά να καλύψει όλη την επιφάνεια του κρέατος.
Ψεκάζουμε με λίγο λάδι το πάτο του κάδου και τοποθετούμε το κρέας μας.
Χρόνος ψησίματος: 5 λεπτά στους 200 °C
Βγάζουμε τον κάδο, γυρίζουμε το κρέας, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 170 °C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 11 λεπτά.
Ελέγχουμε με θερμόμετρο κουζίνας το εσωτερικό του κρέατος, στο πιο χοντρό σημείο, να φτάσει τους 61 με 63 °C.
Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά πριν κόψουμε σε φέτες.
(προαιρετικό) Σερβίρουμε απλώνοντας με πινέλο λίγο αραιωμένο μέλι σε κάθε κομμάτι, και καταναλώνουμε αμέσως.
1 κ.σ. μέλι