Σε ένα μπολ βάζουμε ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., ⅓ κ.γ. ζάχαρη, ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι
Προσθέτουμε το ξύδι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Και με τα χέρια μα σχηματίζουμε μια μπάλα.
90 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 25 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. ξύδι, 75 γρ. ηλιέλαιο
Παίρνουμε το μισό μείγμα και το βάζουμε στο πάγκο. Και με ένα πλάστη το ανοίγουμε αλλά όχι πολύ λεπτό.
Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 °C
Με ένα ποτήρι ή ένα μπολ κόβουμε το ζυμάρι μας σε στρογγυλά κομμάτια, σε μέγεθος τόσο όσο να χωράνε τα λουκάνικα και να μπορεί να κλείσει η ζύμη.
Στη μέση της κομμένης ζύμης βάζουμε το λουκάνικο, και ρίχνουμε λίγο κέτσαπ και μουστάρδα. Κλείνουμε τη ζύμη όπως στη φωτογραφία και πατάμε λίγο τις άκρες.
Τοποθετούμε στον κάδο του air fryer ένα πατάκι σιλικόνης ή ένα κομμάτι λαδόκολλας (ή και τίποτα) και βάζουμε τα λουκανικοπιτάκια.
Ψήνουμε για 7 λεπτά στους 170 °C, γυρνάμε και ψήνουμε πάλι για ακόμα 5 λεπτά στους 180 °C.
Σερβίρουμε