Επιστροφή
+ servings
Ταλαγάνι στο air fryer

Ταλαγάνι

5 από 4 βαθμολογίες
Αν δεν έχετε δοκιμάσει το ταλαγάνι, τώρα είναι η ευκαιρία. Ένα μεσσηνιακό τυρί που με το ψήσιμο στο air fryer αναδεικνύεται η γεύση του και γίνεται το τέλειο ορεκτικό.
Servings 2 κομμάτια
Προετοιμασία 2 minutes
Μαγείρεμα 7 minutes
Σύνολο 9 minutes

Εξοπλισμός

Συστατικά

  • 2 τμχ ταλαγάνι
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Σερβίρισμα

  • 1 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
  • Δυόσμος φρέσκος

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το air fryer στο φουλ, το μηχάνημα της Ninja έχει μέχρι 240 °C συνήθως όμως τα περισσότερα έχουν μέχρι 200 °C
  • Αν το τυρί μας δεν είναι κομμένο το κόβουμε σε φέτες του μισού εκατοστού. Στη συσκευασία της εταιρείας Αποστόλου που βρήκαμε στο σουπερμάρκετ είναι ήδη κομμένο.
    2 τμχ ταλαγάνι
    Ταλαγάνι στο air fryer
  • Απλώνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και βάζουμε στον κάδο του air fryer, δώστε 2-3 λεπτά χρόνο στο airfryer να κάψει καλά τον κάδο και τη σχάρα.
    1 κ.γ. ελαιόλαδο, Πιπέρι
    Ταλαγάνι στο air fryer
  • Ψήνουμε για 4 λεπτά στο φουλ της φριτέζας μας.
  • Γυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα 3 λεπτά. Αν η φριτέζα αέρος που διαθέτουμε πάει μέχρι τους 200 °C ψήνουμε για ακόμα 6 λεπτά στο φουλ.
  • Σερβίρουμε με μαρμελάδα φράουλα και φυλλαράκια δυόσμου.
    1 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα, Δυόσμος φρέσκος
    Ταλαγάνι στο air fryer

Tips

  • Παρακάτω θα δείτε χρόνους και θερμοκρασία για το μηχάνημα της Cosori.
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Τυρί