Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Καλωσήρθατε στο Airfrying.gr! Το Airfrying.gr είναι μια ιστοσελίδα που προσφέρει συμβουλές, συνταγές και κριτικές προϊόντων για Air Fryer (Φριτέζες Αέρα). Οι παρόντες όροι χρήσης (“Όροι”) ρυθμίζουν τη χρήση του Airfrying.gr από τους επισκέπτες και τους χρήστες.

Αποδοχή των Όρων

Η πρόσβαση και η χρήση του Airfrying.gr σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε το Airfrying.gr.

Χρήση του Περιεχομένου

Το περιεχόμενο του Airfrying.gr, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, των εικόνων, των συνταγών και των πληροφοριών προϊόντων, είναι προστατευμένο από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Airfrying.gr.

Δικαίωμα Αλλαγής Όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτούς τους όρους χρήσης κατά δική μας ευχέρεια, ανά πάσα στιγμή. Οι τροποποιημένοι όροι θα τίθενται σε ισχύ μόλις δημοσιευτούν στο Airfrying.gr.

Προσωπικά Δεδομένα

Η χρήση του Airfrying.gr υπόκειται επίσης στην Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Airfrying.gr, τα μέλη της ομάδας του και οι εκδότες δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή των πληροφοριών που παρέχει.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους ή τη χρήση του Airfrying.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Ημερομηνία Εφαρμογής: 19 Αυγούστου 2022

Close
Copyright © 2024 AirFrying
Made with in Greece.
Close
Δημοφιλής αναζητήσεις: