Μπουγατσάκια σφολιάτας κατεψυγμένα
Υπέροχα γλυκά μπουγατσάκια σφολιάτας με κρέμα, από την κατάψυξη κατευθείαν στον κάδο του air fryer.
Εξοπλισμός
Συστατικά
- 3 τμχ μπουγατσάκια κατεψυγμένα
Σερβίρισμα
- Ζάχαρη άχνη
- Κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το air fryer στους 200 °C3 τμχ μπουγατσάκια κατεψυγμένα
- Βγάζουμε τα μπουγατσάκια από το ψυγείο και μαζεύουμε τα υλικά μας.
- Βάζουμε τα μπουγατσάκια στον κάδο του air fryer χωρίς να τα αποψύξουμε.
- Ψήνουμε για 6 λεπτά στους 200 °C.
- Βγάζουμε τον κάδο τα γυρνάμε και ψήνουμε για ακόμα 3 λεπτά και πάλι στους 200 °C.
- Σερβίρουμε με μπόλικη ζάχαρη άχνη και τριμμένη κανέλα.Ζάχαρη άχνη, Κανέλα
Tips
- Αν δεν προθερμάνουμε το φούρνο ψήνουμε για 11 λεπτά στο σύνολο.
- Τα μπουγατσάκια στη συνταγή είναι της εταιρείας Baker που θα βρείτε στον Σκλαβενίτη.