Ψαροκροκέτες Fishsticks
Υπερ-τραγανές ψαροκροκέτες (fish sticks) εύκολα και γρήγορα με χρήση air fryer, θα τις αγαπήσουν τα παιδιά αλλά σίγουρα και οι μεγάλοι.
Εξοπλισμός
Συστατικά
- 6 τμχ ψαροκροκέτες (κατεψυγμένες)
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο (προαιρετικό)
- Λεμόνι (σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Βγάζουμε τις ψαροκροκέτες από την κατάψυξη και αν θέλουμε τις αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο για να γίνουν πιο τραγές.6 τμχ ψαροκροκέτες, 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- Προσθέτουμε τις ψαροκροκέτες σε μία στρώση στον κάδο του air fryer.
- Ψήνουμε για 7 λεπτά στους 200 °C
- Γυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα 2 λεπτά και πάλι στους 200 °C
- Σερβίρουμε με λεμόνιΛεμόνι
Tips
- Αν βάλουμε ελαιόλαδο προσέχουμε απλά να αλείψουμε την κροκέτες δεν θέλουμε να ποτίσουν με το λάδι.