Καλοκαιρινές συνταγές με air fryer

Φρέσκα υλικά, παραδοσιακές γεύσεις και χρώματα που αντηχούν στη ζωντάνια και την ενέργεια της σεζόν. Ανακαλύψτε πιάτα που δεν πιστεύατε ότι μπορούν να γίνουν, και μάλιστα τόσο νόστιμα, σε ένα air fryer.

Όταν ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει και οι ημέρες να είναι συνέχεια γεμάτες με ήλιο, το μυαλό μας ταξιδεύει αναπόφευκτα στις γεύσεις και τα αρώματα του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά ένα state of mind, και αυτό αντικατοπτρίζεται φυσικά και στη μαγειρική μας, ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Φρέσκα υλικά, παραδοσιακές γεύσεις και χρώματα που αντηχούν στη ζωντάνια και την ενέργεια της σεζόν.

Στη συλλογή αυτή με συνταγές για το καλοκαίρι, θα ανακαλύψετε πιάτα που δεν πιστεύατε ότι μπορούν να γίνουν, και μάλιστα τόσο νόστιμα, σε ένα air fryer. Δοκιμάστε, μυρωδάτα γεμιστά, ανατολίτικο ιμάμ, μακαρόνια με σάλτσα φέτας και όχι μόνο, θα προστίθενται συνεχώς νέες συνταγές στη λίστα. Μαζί με τις δροσερές σαλάτες και τα εξωτικά κοκτέιλ, οι συνταγές αυτές όχι μόνο θα συμπληρώσουν άψογα το καλοκαιρινό μενού σας αλλά θα σας ξεκουράσουν και θα σας δώσουν περισσότερο χρόνο να χαρείτε το ηλιόλουστο καλοκαίρι της Ελλάδας μας.

Ανοίξτε τα παράθυρα, αφήστε την αύρα του καλοκαιριού να γεμίσει τον χώρο σας και απολαύστε τη μαγεία της καλοκαιρινής μαγειρικής. Καλή απόλαυση!

Γεμιστά με ρύζι σε air fryer
Γεμιστά
Ψάχνεις για την καλύτερη συνταγή για Γεμιστά με ρύζι που έχεις δοκιμάσει ποτέ; Σταμάτα, είσαι στο σωστό μέρος!
Με την παρακάτω συνταγή, θα ανακαλύψεις πως η χρήση ενός air fryer μπορεί να σου επιτρέψει να απολαύσεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό ελληνικό φαγητό, τα γεμιστά, σε λιγότερο χρόνο μαγειρέματος με την ίδια ή και καλύτερη γεύση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Γαρίδες Ψητές
Ψάχνετε για έναν γρήγορο, υγιεινό τρόπο να απολαύσετε γαρίδες; Οι ψητές γαρίδες στο air fryer είναι η απάντηση. Συνδυάστε ευκολία και γεύση, υπέροχα τέλειες ψημένες γαρίδες με ένα κλικ.
Ακολουθήστε τη συνταγή μας για να ανακαλύψετε πώς να μετατρέψετε τις γαρίδες σε ένα εξαιρετικό πιάτο!
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Ιμάμ Μπαϊλντι στο air fryer
Ιμάμ μπαϊλντί
Ιμάμ μπαϊλντι, ένα κλασσικό ανατολίτικο πιάτο έτοιμο μέσα σε μισή ώρα με μια πολύ μικρή βοήθεια από το τηγάνι μας. Όλα στο air fryer και θα χρειαστούμε μόνο ελάχιστο τηγάνισμα για να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια και να δέσουμε την σάλτσα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Κολοκυθοκεφτέδες στο air fryer
Κολοκυθοκεφτέδες
Έφτασε σιγά σιγά το καλοκαίρι και όταν μιλάμε για το Ελληνικό καλοκαίρι τότε οι κολοκυθοκεφτέδες επιβάλλονται σε κάθε τραπέζι. Φτιάξτε με απλά υλικά και σε ελάχιστο χρόνο υπέροχους και κολοκυθοκεφτέδες στη φριτέζα αέρα και θα είναι σαν να τους βγάλατε από το τηγάνι.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
σαλάτα μπουράτα στο air fryer
Σαλάτα μπουράτα με ντοματίνια
Ανακαλύψτε μια γρήγορη σαλάτα που συνδυάζει την πλούσια γεύση του τυριού μπουράτα, τα ζουμερά ντοματίνια και την έντονη γεύση της σάλτσας πέστο. Μια συνταγή που δεν απαιτεί πολύπλοκες διαδικασίες ή χρονοβόρες προετοιμασίες με τη βοήθεια του air fryer.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Γαρίδες σαγανάκι στο air fryer
Γαρίδες Σαγανάκι
Γαρίδες σαγανάκι, ένα από τα πιο λαχταριστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας το καλοκαίρι και όχι μόνο, μια πραγματικά μοναδική γευστική εμπειρία. Φρέσκες γαρίδες με πλούσια σάλτσα ντομάτας, αρωματικά μυρωδικά, και φυσικά τη λατρεμένη φέτα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Καλαμπόκι Ψητό
Η καλύτερη συνταγή για το πιο ζουμερό και νόστιμο καλαμπόκι που έχετε φάει ποτέ, και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Μακαρόνια με Φέτα και Ντοματίνια
Καλοκαιρινή συνταγή, με υπέροχη φέτα και ζουμερά ντοματίνια. Αν όμως βάλουμε στην εξίσωση και μια μερίδα μακαρόνια φιογκάκια που μόλις έχουμε σουρώσει, έχουμε κατευθείαν ένα τέλειο πιάτο έτοιμο να το απολαύσουμε μέσα σε περίπου 20 λεπτά.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Like
Close
Copyright © 2024 AirFrying
Made with in Greece.
Close
Δημοφιλής αναζητήσεις: