Φέτα σε φύλλο με μέλι
Υπέροχο ορεκτικό για το κρασί πριν το κυρίως σας. Εύκολη συνταγή που θα είναι έτοιμη να την καταβροχθίσετε μέσα σε εφτά λεπτά μαζί με την προετοιμασία.
Εξοπλισμός
Συστατικά
- 80 γρ. φέτα
- ½ τμχ. φύλλο κρούστας
- Ελαιόλαδο
- σουσάμι (καβουρδισμένο)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το air fryer στους 200 °C
- Παίρνουμε μισό φύλλο κρούστας και το απλώνουμε στον πάγκο μας. Ρίχνουμε με το σπρέι ελαιόλαδο σε όλη την επιφάνεια του φύλλου ή το αλείφουμε με ένα πινέλο.½ τμχ. φύλλο κρούστας, Ελαιόλαδο
- Τοποθετούμε το κομμάτι της φέτα λίγα εκατοστά μετά την αρχή του φύλλου. Γυρνάμε τη φέτα διπλώνοντας ταυτόχρονα και το φύλλο ώστε να κάνει στρώσεις.80 γρ. φέτα
- Κόβουμε αν θέλουμε το φύλλο ώστε να μείνει 2-3 εκατοστά αριστερά και δεξιά από τη φέτα. Εμένα μου αρέσει το φύλλο και το κράτησα όλο απλά δίπλωσα αρκετά σφιχτά.
- Βάζουμε στο κάδο και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200 °C, στα μισά του χρόνου γυρνάμε το κομμάτι φέτας από την άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε με μπόλικο μέλι και σουσάμι που έχουμε καβουρδίσει για λίγο στο τηγάνι χωρίς λάδι.σουσάμι